Back to All Events

Åpent landskap – Stilett går på akkord med arbeidslivet - Litteraturhuset Fredrikstad

lørdag 29. oktober 2016
Klokken : 19:00 - 21:00

Pris: 290
Sal: Egalia
Arrangør: Stilett

Stilett er tilbake med nok en suksessforestilling. Sammen med pianist Torgeir Koppang kombinerer cabaretgruppa satire og skjønnsang på mesterlig vis.

Året er 2019 og vi er på et offentlig kontor i Oslo.  De ansatte har nettopp vært gjennom Reform 2018, hvor NAV, helsetjenesten og politiet har blitt slått sammen til en diger PRAT-etat, en forkortelse for Produksjon av tjenester. Anført av en alltid positiv mellomleder gjør de ansatte så godt de kan i en arbeidshverdag  som mest av alt handler om effektivisering og evaluering, teambuilding og kjerneverdier, mens brukerne venter tålmodig med kølapper i mottaket.

Samarbeidet mellom Stilett, tekstforfatter/ komponist Hanne T. Asheim og regissør Karina Aase er langt, med suksessforestillinger som bl.a. Griseflaks (2011) og Sykt frisk (2013). Åpent landskap (2015) dyrker den samme kombinasjonen av humor, samfunnssatire og musikalsk lek.

Varighet: ca. 2 timer inkl. pause

MANUS, TEKST OG MUSIKK: Hanne T. Asheim.
MEDVIRKENDE: Jorunn Torsheim, Signe Sannem Lund,  Liv Anna Hagen, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anne Marte Slinning, Johanne Hagen,  Anna-Karin Munkejord.
PIANIST:  Torgeir Koppang/Trond Lindheim
REGI: Karina Aase og Ivar Tindberg
FORESTILLINGEN ER STØTTET AV:  Norsk Kulturråd, Tekstforfatterfondet, Fritt Ord, Fond for utøvende kunstnere, Oslo Kommune, Tono