Back to All Events

Konsert. "Pay it forward 2016" - Verdensspeilet

130 musikalske innslag ble sendt inn til oss I Pay It Forward 2016 etter at vi utlyste en konkurranse i november i 2015. De som ble plukket ut skulle få spille inn 2 av sine egne låter i Steam Studio i Fredrikstad. I tillegg skulle vi arrangere en konsert hvor deltakerne fikk framført sine bidrag for publikum. 

6 artister ble da i desember 2015 plukket ut etter å ha sendt inn sine sing/songwriter bidrag til oss I Pay It Forward 2016. Disse 6 kommer fra Halden, Askim, Fredrikstad, Larkollen og Skien i Vestfold. 

Nå i oktober 2016...etter 9 måneder i studio får nå 5 av de 6 artistene fra hele Østfold og Skien I Vestfold gleden av å vise dere hva de har laget. 

Vi mistet dessverre en deltaker underveis i prosessen , men de resterende 5 er nå den 26 oktober, klare for å framføre sine låter for dere. Kl 20.00 på Båthuset Scene braker det løs altså. Få med dere disse 5 og kom og hør deres historie og deres musikk.

Dørene åpnes klokken 19.00

Billetter :
https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=178&show_id=63198

Billettpris: 100.-

Inntektene av billettsalg og armbånd går i hovedsak til artistene som deltar.

Earlier Event: October 26
Buicken - Blå Grotte
Later Event: October 26
Knut Roppestad - Café Magenta