Back to All Events

FILM MED ORD: BUDDY - Litteraturhuset Fredrikstad

Mandag 24. oktober 2016
Klokken : 20:00 - 22:00

Pris: 150
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

I Film med ord utfordrer vi kjente skuespillere til å lese et norsk filmmanus direkte. Rollene blir fordelt på scenen og det er opp til skuespillerne selv å tolke rollefigurer og tekst.

Denne gangen er det filmen Buddy fra 2003 som leses med Odd Magnus «Odda» Williamson i spissen. Med seg har han Anne Krigsvoll og Christian Skolmen.

[680full-odd-magnus-williamson] Odd Magnus Williamson er komiker, skuespiller og tekstforfatter. Han er kjent fra Torsdag kveld fra Nydalen og fra en rekke filmer som Kon Tiki, Reprise, Tina & Bettina – The Movie og Hjelp vi er i filmbransjen.

Anne Krigsvoll er skuespiller med en lang rekke forstillinger bak seg, blant annet på Nationaltheatret. Hun har også vært med i tv-serier som Lilyhammer, Berlinerpoplene, Offshore, Vestavind og Borgen skole. Hun har spilt i Uro, Misery Harbour og Aldri mer 13!.

Christian Skolmen er skuespiller ansatt ved Nationaltheatret. Han har spilt i tv-serier som Kodenavn Hunter, Hombres og Sejer. Han har også vært med i Underholdningsavdelingen på NRK 1. Han var faktisk med i filmen Buddy, og har også spilt i Jul på Månetoppen, Monstertorsdag og En god nummer to.

Arild Frølich har regi denne kvelden. Frølich ha regissert Åpen Post, Ut i vår hage, Helt Perfekt, Folk flest bor i Kina, Pitbullterje, Fatso, Doktor Proktors prompepulverog Doktor Proktors tidsbadekar og Grand Hotell.