Back to All Events

Full mobilisering for å sikre plassen: FFK-Kongsvinger - Fredrikstad stadion

ÉN HJEMMEKAMP IGJEN - DA SKAL VI SIKRE PLASSEN!

Søndag 23. oktober - merk avspark 13.00 - spiller FFK årets siste hjemmekamp for sesongen. Det kan bli kampen der plassen sikres, uansett vil den være SVÆRT viktig for guttane og byen. Bli med på årets siste FFK-mobilisering!

Sammen står vi sterke! FFK vil ha folk på kamp og har følgende tilbud:

VENNEPRIS til alle som kjøper billett senest fredag før kamp kl 12.00: Alle plasser på kortsidene 100,- og alle plasser på langsidene 200,- (enda rimeligere på Flishaugen og for barn/honnør/student på Plankehaugen-feltet). Kjøp her: http://bit.ly/ffkon16

LAGTILBUD til alle lag (ikke begrenset til fotball) som bestiller samlet for laget - 50,- per person (billetter på langsiden, Q-feltet). Bestill her:http://bit.ly/ffklag2016

Vi gjentar også BEDRIFTSTILBUDET fra Strømmen-kampen med billettpakker på minst 50 billetter til 50,- per billett - selvsagt mulig å bestille flere også! Perfekt for å ta med ansatte, kunder eller andre på kamp. Kanskje er det en gruppe, forening eller andre man ønsker å gi en hyggelig overraskelse til? Bestilling av disse pakkene til svend.anders@fredrikstadfk.no

SAMMEN STÅR VI STERKE!

VI SEES PÅ STADION TIL ÅRETS SISTE KAMP!