Back to All Events

Kosmorama + Huma Luma - Store sal, St. Croix

Kosmorama

Et nytt, spennende, norsk band som nylig ga ut «Drømme-EP», en trespors CD som er produsert i samarbeid med Kyrre Fritzner. Bandet er fra Sarpsborg/Fredrikstad, og vokalist, gitarist og låtskriver i bandet er Jonas Groth (sønn til Jan og bror til Stephan, kjent fra Idol 2003, Apoptygma Berzerk, forestillingen Alt fra The Beatles – It Was Fifty Years Ago Today, og som produsent av faren siste plate «The Writing On The Wall»). De resterende medlemmene i Kosmorama er Jon-Erik Gretland (gitar), Dag Anders Sandell (bass) og Tore Johannes Skauen (trommer). 

Huma Luma

HUMA LUMA er en gjeng på 5 fra Halden som spiller varm surf-pop med modig klang, trestemt vokalharmoni og et fargerikt uttrykk. Til tross for å være et relativt nystartet og ferskt band har de allerede spilt festivaler som Kanonrock, Mylder, Festival Ø og Månefestivalen. Ryktet sier også at en EP er på vei når som helst. Indiepop på sitt beste.

Arr: Fredrikstad Musikkverksted og St.Croix

Earlier Event: October 22
Båthuset Beerfest - Båthuset Scene
Later Event: October 22
Kosmorama + Huma Luma - St.Croix-huset