Back to All Events

Big Hand live@Hawk Fredrikstad


I en liten pause mellom to USA-turnèer kommer Big Hand til Fredrikstad.

Mange fikk med seg Ottar "Big Hand" Johansen sin strålende opptreden på NRK TV Trygdekontoret og de to låtene han hadde på samme kanal sitt program fra Saltstraumen, og tilbakemeldingene er mange og gode! Big Hand framstår for mange i ny drakt, selv om han egentlig bare er tilbake i den genuine Americana/Outlaw-stilen som han selv var med å introdusere her hjemme, men med et moderne og aktuelt uttrykk!

Årets sommersingel "Long Stretch of Freedom" spilles på radioen og er på listene til Spotify og Tidal.

Det seneste albumet; "Big Hand – 50 Years On The Road" fikk terningkast 5 av både VG, Dagbladet og BluesNews i tillegg til mange andre strålende omtaler både nasjonalt og internasjonalt. Singelen "Starting All Over Again" var lenge inne på topp 10 på den europeiske countrylisten, og mange i Norge fikk også med seg en flott versjon av denne låten på Sommerbåten til NRK. 

I løpet av en kveld med Big Hand får publikum høre klassikere som bl.a. On The Road Again, Honky Tonk Night, Song For Sulis og Will The Circle Be Unbroken, i tillegg til høydepunkter fra hans nye album. 

2015 ble et år med høyt aktivitetsnivå i form av turnè, festivaler, TV- og radioopptredener, nye musikkvideoer etc. Konsertene på Rockheim med Claudia Scott og Casino Steel, og på låtskrivernes høyborg, ”Bluebird Cafe” i Nashville, TN, er blant mange høydepunkter.

Cc.150; 
Velkommen.