Back to All Events

PAUL JOHANNESSEN - Litteraturhuset Fredrikstad

Paul Johannessen starter sin ”verdenslansering” av nye låter og starten på en lanseringsturné på Litteraturhuset Fredrikstad. Med seg har han Fredrik Johansen på gitar og Renate Gjerløw Larsen på vokal. 

Singelen Healing Rain er nylig sluppet med egen video. Sangen startet sin reise med urfremføring under minnemarkering for den lokale soldaten fra Gressvik som døde i Afghanistan.

Pål Johannessen har blitt til Paul Johannessen fordi Pål ikke når ut internasjonalt.

Johannessen jobber med tekstforfattere som JP Paulsen fra Kelner, Isabella Lerøy, Leslie M Wilhelmsen, Tor M Karlsen, David Evans, Silje L Waters og Malin Schavenius. Konserten blir en reise i tekstens verden med små blikk på livets mangfold! Det blir et spennende musikalsk møte med låtene Everlasting (Trance, internasjonalt) og Shine (House, Mongolia). Begge låter er utgitt internasjonalt men nå arrangert tilnærmet akustisk for å vise mangfoldet i det musikalske universet Paul Johannessen lever i. Han var med i Det store korslaget med Team Åge, og låta The Treasure også være med på konserten.

Fredrik Johansen, gitar

Renate Gjerløw Larsen, kapellmester og vokal

Flere av låtene er sluppet i pianoversjoner på youtube. Her kan du bli kjent med låtene: