Back to All Events

Biodanza på St. Croix - St. Croix-huset, Fredrikstad

Trude Therese Lunde og Line Vivian Lyng har gleden av å invitere til en ny Biodanza-sesong på St.Croix Huset i Fredrikstad.

Høst/vinter-sesongens klasser blir på lokalet Tolver'n i 3. etg. alle tirsdager f.o.m. tirsdag 11. oktober - t.o.m. tirsdag 29. november 2016.

Nye deltagere, som ikke har gjort biodanza før, er velkomne de tre første tirsdagene (11. 18. og 25. oktober). Etter dette må du ha gjort Biodanza før for å delta.

Klokkeslett: 18.30 til ca. 20.30 (møt i god tid for registrering og betaling)

Pris:
Drop in kr. 200,- 
Sesongkort (alle 8 gangene) kr 1200,- 

Ta med kontanter. Vi har bankterminal, men hvis vi ikke kommer på nett virker den ikke.

- Vi danser aller helst barbeint. Det er selvfølgelig ok å ha på sokker eller sko dersom du av helsemessige årsaker har behov for det.
- Kle deg i det du synes er behagelig å bevege deg i, gjerne lagvis, slik at du kan kle av og på deg etter behov og temperatursvingninger. 
- Husk vannflaske!


BIODANZA ER LIVETS DANS. Det handler om å si JA til livet! 

Vi inviterer dere til en opplevelse der musikken, dansen, bevegelsene og mellommenneskelig kontakt skaper et samspill, som gir rom for å åpne opp for livsglede og nye opplevelser, vitalitet og kreativitet, og å kjenne at kroppen lever og følelsene har plass. 

Biodanza er et helhetlig og grundig fundamentert system som fremmer menneskelig integrering og vekst. Biodanza hjelper oss å gjenvinne vår naturlige balanse og støtter opp om våre livsprosesser. 

Det er ingen trinn å lære og ingen partner trengs. Vi danser med gruppen, med de andre og med oss selv til musikk fra alle sjangre og alle verdenshjørner. Så kom og dans og nyt!

Høstens klasser er åpne for nye deltagere alle fem gangene, og passer best for aldersgruppen 16-100 år.

Har du lyst, men er usikker på om dette er noe for deg, ta gjerne kontakt med en av oss på tlf eller mail. :-) 


Kontaktinfo: 

Trude Therese Lunde. Tlf 92441487
mail: trudebiodanza@gmail.com

Line Vivian Lyng. tlf 92839642.
mail: linebiodanza@gmail.com


VI GLEDER OSS! 

♥ lig hilsen

Trude og Line