Back to All Events

Anno på NRK TV - Se episode 6 i kveld kl.19.55

Episodebeskrivelse episode 6

Det er siste innspurt i mesterstykket, og mye som gjenstår. Når Oldermannen kommer for å bedømme arbeidet står nervene i helspenn. Dersom de klarer dette får Anno sin første Mester, og det luksuriøse Mesterhuset åpnes opp. Hver uke får en av deltagerne fortalt sin slektshistorie. Denne uken blir det en sterk historie om en kvinne som klarer å redde familien sin til tross for at mannen havner i fengsel og skal henrettes på grunn av utroskap. Selda besøker en moderne gjennomsnittsfamilie og tester om flatbrød og spill anno 1721, kan erstatte taco og TV. Det er duket for nok en tøff fekteduell der taperen må forlate Anno. 


Om Anno

Anno Isegran Fredrikstad

Anno er en konkurransedrevet realityserie der deltakere samles i en tidskapsel hvor alt er som det var for nesten 300 år siden. Livet er lagt til Isegran rett ved Glommas bredd i Fredrikstad, med den moderne byen rett utenfor. Der skal deltakerne leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. I ti uker skal de lære seg nye ferdigheter og leve som sine forfedre. De starter som lærlinger for deretter å arbeide seg opp fra svenn til mester. Egeninnsats er helt avgjørende for å nå toppen og bli byens beste borger. Gjennom 30 episoder må deltakerne kjempe for sin plass i Anno gjennom utfordrende turneringer og dueller - og hver uke må en deltaker reise hjem.


Følg nyheter og oppdateringer om Anno her: