Back to All Events

Walther + Hart - Konsert - Cafe Magneta

18 års aldersgrense.

Dørene åpne 20.00, konsertstart 22.00.

Simon Walther gav i 2012 ut sitt debutalbum, Leave the sinking ship behind. Albumet høstet god kritikk i både Norge og Sverige.

Nå er Simon Walther igjen aktuell med nytt album, og denne gang blir det på norsk. Albumet er spilt inn i Stockholm, ogmed seg har han gitaristen i Black Strap, Anders Eckeborn som med-produsent.

 “Simon Walther, leverer et smått oppsiktsvekkende debutalbum som det er vanskelig å bli ferdig med; fordi man stadig fester seg ved nye detaljer både i tekst og musikk, og fordi det er en helt spesiell nerve og atmosfære i produksjonen. Litt country og pop, men mestalternativ rock.

Det er som Sixteen Horsepower U2, Arcade Fire og Kent treffes til et felles  arbeidsøkt og etterlater seg ti låter, men så er det altså en fyr fra Fredrikstad (som nå bor i Sverige) som sammen med kona Martina (glimrende understøttende vokal) og andre musikervenner, har spart dem for arbeidet.” Olav Solvang/Vårt Land

 “Simon Walther med band har noe interessant på gang, der de beveger seg i en litt uhåndgripelig genre, ett sted mellom banjo-country, indierock og Hammondorgel psykedelia. Simon Walther er et godt tilskudd til Fredrikstad-rocken Walthers skip er lastet med perler... et genremessig forholdsvis innfløkt album, med mye kvalitet...et glimrende liveband."  (Terningkast 5/Fredrikstad Blad)

“Det är rock med mycket känsla och vackra melodier. Rock, som stundtals närmar sig countryn. Rock, som ibland är tung och intensiv för att ibland vara vackert drömmande.”  
(www.ikon1931.se)

 http://www.facebook.com/simonwalthermusic

LUDWIG HART & THE RUMOURS

Ludwig Hart är en singer/songwriter som ursprungligen kommer från Nora, utanför Örebro. Via musikstudier i norrland och USA är han sedan fyra år bosatt i Stockholm. Med texter som handlar om olycklig kärlek, vänskap och naiva rock'n'roll drömmar kan hans musik beskrivas som en blandning av folk-pop, rock och americana. 2012 släpptes debutsingeln "Suicide (Violent Words Of Love)", följt av "Hartland" med "One More Night" som b-sida. Efter två års turnerande som gitarrist med andra artister är Ludwig nu tillbaka i studion och spelar in nytt material för ett EP-släpp i början av 2015.

Singeln "Silver Man", från nya skivan, släpptes i januari 2015 och skildrar en längtan bort från storstad och rädslan för att bli äldre. Låten har en jordnära känsla och flirtar mycket med Neil Young's berömda ljudlandskap.

Kompbandet "The Rumours" består av:

Anders Eckeborn (gitarr)

Emil Kreivi (bas)

Joakim Wallin (trummor)