Back to All Events

FMV presenterer: Darkland, Knokejern og Desertör - Store sal på St.Croix

Fredrikstad Musikkverksted i samarbeid med St Croix huset server en kveld i gitarrockens tegn. Banda gir deg 80 talls billettpris med kun 100kr i døra, det er 18års grense på arrangementet pga servering. 

Darkland
Torgrim Vestheim - Gitar
Henrik A. Moum - Bass, vokal. 
Erik Engebretsen - Trommer
Andre Johansen - Gitar
Darkland er et band fra Fredrikstad som spiller rock med tyngde og sjel. De prøver å beholde røttene fra den klassiske syttitallsrocken, og de blå tonene fra bluesen, samtidig som de representerer et moderne utrykk. Hvis du liker rock med tyngde og sjel gi dem en sjanse!! 

Knokejern
Øystein Haugen - Vokal
Simen Lundblad - Trommer
Fredrik Nordhagen - Gitar
Daniel Dahle - Gitar
Kent Henning Jakobsen- Bass
Ta en spiseskje Hardrock, 2 teskjeer med punk og en dæsj med metall, hiv det i en blender og resultatet blir: Knokejern! 5 menn med et ønske om å spille rock for folket! Det er duket for god gammaldags rockestemning og øllet er kaldt. 

Desertör
Jon Manstad - Vokal
Geir Nilsen - Bass
Nicolai Christiansen - Trommer
Jon Ö. Flink - Gitar
+ gjester! 
Aktuelle med debutskiva: Desertör: Desertör, Vol.1. 
Dyster polka i rockedrakt, med tilbakelent trøkk. God gitarrock for massene. Gutta har et særeget utrykk og spriter opp greia med overraskelser som blås og utvidate koringer. Liker å kalle seg “Rock of Ages”. Dette bør du ikke gå glipp av.