Back to All Events

Hvor er Bolla Pinnsvin? / St.Croix Huset i Fredrikstad / Storesal

  • St.Croix Huset Sankt Croix gate 16 Fredrikstad, Østfold Norway (map)

En interaktiv forestilling hvor barna er hovedpersonene

Bolla Pinnsvin forsvant rett etter skolen i går. Hun sa hun skulle følge hjertet sitt. Men hvor er hun nå? 

Bli med på en interaktiv reise sammen med kjente og kjære karakterer fra Prøysens sanger og verker. Forteller Torgrim Mellum Stene har laget en historie inspirert av Alf Prøysens karakterer hvor barna er hovedpersonene. 
Akkompagnert av musiker Morten Minothi Kristiansens lydbilder drar vi inn i en skog fylt av spenning og snakkende dyr og prøver å finne svar på spørsmålene: Hva betyr det å følge hjertet sitt? Hvorfor er det så stille i skogen? Og ikke minst - Hvor er Bolla Pinnsvin? Hvor er Bolla Pinnsvin er et bestillingsverk av Prøysenfest!/JM Norway og hadde premiere på MiniØya 2014. 
Forestillingen er laget med støtte fra FFUK

Forestillingen er søt, morsom, litt skummel og ikke minst engasjerende for både voksne og barn.” 
- Marie Ulsberg, daglig leder Det Andre Teatret