Back to All Events

Stjernen Hockey - VIF - Stjernenhallen

Møt opp i Stjernenhallen og støtt gutta til seier over VIF!

Stjernen får torsdag besøk av Vålerenga til sesongens nest siste hjemmekamp. 

 

Tekst: Jon-Fredrik Klausen

Vålerenga har en seier og to tap på de tre siste kampene. Først ble det 5-3 seier mot Sparta, før det ble tap 2-1 mot Manglerud. Mot Lillehammer ble det tap 3-2 etter sudden.

Stjernen har to seire og et tap på de tre siste kampene. Tapet kom mot Storhamar da kampen endte 6-2, før det ble seier 3-1 mot Stavanger. Søndag ble det også seier mot Kongsvinger, da kampen endte 4-2. Les mer om den kampen her.

Stjernen har tap tre og vunnet en kamp mot Vålerenga denne sesongen. Først vant Vålerenga 3-2, før det ble samme resultat etter sudden i neste kamp. 5-2 seier for Vålerenga ble det deretter, før Stjernen vant 3-2 borte i Jordal Amfi. Wennerström og Hallström har begge fire poeng mot Vålerenga, Wennerström med tre mål og en assist, og Hallström med to mål og en assist. Sistnevnte spiller ikke kampen torsdag.

Curtis Gedig beholder gullhjelmen for Stjernen med sine 51 poeng. De har han fått etter 26 mål og 25 assist. Et mål og to assister har han mot Vålerenga.
For bortelaget er det Jørgen Karterud som har flest poeng. Han har 35 poeng etter 15 mål og 20 assist. Et mål og fire assister har kommet mot Stjernen.

Kampstart torsdag er 18.30