Back to All Events

Alt fra The Beatles 1965 - City Scene Fredrikstad


City Scene Fredrikstad - 21.jan: kl. 20:00 og 22. jan: 21:30

Vi begynner å bli bortskjemte med nydelig allsang og en hjertevarm avslutning på forestillingene våre. Arendal blanda kor sang så nydelig at vi slapp! Tusen takk! Vi sees i 1966! #yesterdayallsang

Posted by It Was Fifty Years Ago Today - Alt fra The Beatles on 1. november 2015
The Beatles

Alt fra The Beatles 1965


Opplev all den fantastisk Beatles-musikken fra året 1965! 5 sterke vokalister; Adam Douglas, Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth fremfører udødelige låter som Yesterday, Help, Ticket To Ride, Michelle og mange flere. Her blir det fullt trøkk og stor stemning!

I 1965, det tredje året til The Fab Four, kom sangen som vel er gruppens mest kjente ballade, nemlig ”Yesterday”. Men året starter med singelen ”Ticket To Ride”, og The Beatles følger konseptet fra ”A Hard Day's Night” med ”HELP!”, som også blir både singel, film og album. Senere på året kommer albumet ”Rubber Soul” som markerer en overgang til albumkonseptet og mer eksprimentering med instrumenter og låter. Fra nå av lager The Beatles musikk som går nye veier og sprenger grenser.

På vokal finner vi Adam Douglas, Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth. Bandet utvides i år med keyboardist Erling Henanger, og ledes igjen av kapellmester Jan Erik Arntsen. I år har de også fått med seg Norges mest kjente fortellerstemme, nemlig Tom Mathisen, som skal guide publikum gjennom den spennende historien.

Av fantastiske melodier som  presenters ”live on stage” dette året kan vi nevne bl. a. ”Yesterday”, ”Help”, "Ticket To Ride”, ”Michelle”, ”Norwegian Wood”, ”Drive My Car”, ”Nowhere Man”, ”We Can Work It Out” og ”Day Tripper”. Til sammen 34 sanger som alle kan kalles klassikere!

Adam Douglas har delt scene med artister og band som Ten Years After, Jon Bon Jovi og Alice Cooper, og har turnert verden rundt både som soloartist og med band. Adam har en helt utrolig stemme, som spenner over fire oktaver. Han passer perfekt inn vokalt og har fått en egen rolle tilpasset helheten.

Velkommen til en strålende aften med musikken til verdens største band!